De HSP-HSS


Workshop ‘De hoogsensitieve sensatiezoeker’

Aantal ochtenden: 4, 3 ochtenden workshop en een terugkommoment
Dagen: woensdagen
Kosten: € 400,-
Plaats: Nieuwveen
Kalender: nog in te plannen

Ben je een heerlijke enthousiasteling? Zie je overal wel iets in? Maar ben je ook weer snel uitgekeken of is het ineens allemaal te veel? Het lijntje is bijna onzichtbaar. Begrijp je jezelf daarom soms niet?

En ook veel denken, de ander kunnen aanvoelen, inleven en begrijpen, sfeergevoelig, altijd willen helpen, oog voor de ander, hoog verantwoordelijkheidsgevoel, hoge lat, snel geraakt zowel positief als negatief en misschien ook onzeker over erbij horen of het goed doen.

Herken je dit?
Dan ben je misschien wel een hoogsensitieve sensatiezoeker (HSP-HSS). HSP-HSS kenmerkt zich o.a. door uitdaging, vernieuwing, afwisseling, snelle verveling & uitgekeken zijn, veel denken, aanvoelen en hoog in emotie.

Het is super mooi, je bent een gepassioneerde zelfstarter, maar je kan er ook last van ervaren. Dan is het tijd voor een goede flow tussen actie en jezelf opladen zonder schuldgevoel. Daarbij jezelf beter begrijpen, weten wat je wel en niet wilt en gedag te zeggen tegen die onzekerheid.

Je bent namelijk wilskrachtig, vindingrijk, vol inspiratie en ideeën, ondernemend, leergierig, gedreven, inspirerend, motiverend, optimistisch, oplossingsgericht, zorgzaam, warm, liefdevol, rechtvaardig en dus absoluut een mooi mens.

De workshop – 4 ochtenden
Deze workshop biedt je herkenning, kennis, zelfinzicht en een boost in jouw zelfvertrouwen. Een andere kijk op jezelf. Je krijgt een kernachtig en compleet overzicht van HSP-HSS, praktische handvatten en maakt een persoonlijk actieplan om mee aan de slag te kunnen.

Het aantal deelnemers is minimaal 2 en maximaal 4 wat zorgt voor een persoonlijke en ontspannen sfeer met genoeg ruimte voor iedereen.

Voorafgaand en tussentijds krijg je ‘huiswerk’ (leuk, beloofd!) mee zodat je het rustig op je in kan laten werken.

De workshop bestaat uit 3 ochtenden en een terugkommoment:

  • De eerste 2 ochtenden staan in het teken van kennis en zelfinzicht in jouw hoogsensitiviteit, triggers, kwaliteiten, talenten en persoonlijke flow. Met laagdrempelige opdrachten bouwen we jouw kennis en zelfinzicht geleidelijk op.
  • De 3de ochtend staat in het teken van zelfvertrouwen en jouw persoonlijk plan. Op naar meer plezier, eigenwaarde en lekker in vel zitten.
  • Een maand na de workshop is er een terugkommoment om te bespreken hoe het is gegaan en om eventueel de puntjes op i te zetten.

Anderen zeggen over mij en deze workshop:
‘Gedreven, begaan, competent en empathisch. Veilige sfeer. Fijn om een filmpje vooraf te kijken en ook vooraf formulieren in te vullen. Tijdens de workshop goede mix tussen de activiteiten.’

‘Open, veel kennis, veilig. Vooral veel inzicht, herkenning en helderheid. Informatief, inspirerend en ook praktisch. Een mix, fijn. Voor ieder wat wils. Trainingsmateriaal boven verwachting. Geeft op een laagdrempelige manier veel inzicht.’

‘Kundig, enthousiast, kan structuur bieden en passie met het onderwerp. Prettige setting, fijn met maar 4 mensen en lekkere versnaperingen. Zeker praktijkgericht.’

Wil je deze workshop reserveren of heb je een vraag? Neem contact met mij op via chantalveldt.training@outlook.com of via 06 23 888 000!